There was an error in this gadget

Wednesday, July 29, 2009

PENTAS LAMAN KERAYONG BERA


Ramai dah artis malaysia nyanyi kat sini. dari 60an hingga lah 90an. check net v20 pun dah buat kat atas ni.
Pada 23hb julai 2009 yang lepas saya dan family telah mobile ke serdang selangor. masa nak pergi te sempat lah singgah kat hutan lipur. apa lagi mandi-mandi lah gan harmonic. pah makan tengahari sambung perjalanan ke serdang.

SINGGAH KAT HULU BENDUL NS




MAJLIS MENERIMA PERUNTUKAN TABIKA DARI YB DATUK SERI


dapat juga gambar gan datuk seri. masa ni dah nak balik dah. terimakasih datuk seri..

Thursday, July 9, 2009

ASSALAMUALAIKUM

Lama tak upgrade blog saya ni. inssayallah pah ni leh la. Mana yang dah melawati tu timakasih banyak2.