Monday, November 2, 2015

APA ITU OPV RELOAD CENTER?
OPV Reload Center Adalah satu Sistem Tambah Prepaid & Pembayaran Bil Mudah Alih. Ia BUKAN mesin tetapi web server. Kita Top Up hanya Guna SMS kod tertentu sahaja. *Akan datang boleh guna aplikasi Whatsapp untuk semua transaksi!

Cara kebiasaan kita menambah nilai kad prabayar dengan membeli pin tambah nilai di kedai telefon atau mana-mana kedai seperti 7 eleven, stesyen minyak dan sebagainya. 
Dengan OPV Reload Center  kita tidak perlu keluar rumah untuk membeli pin tambah nilai tersebut tetapi hanya menggunakan SMS tanpa internet untuk memindah baki tambah nilai ke dalam telefon bimbit kita. 
Andaikan kita SMS ingin membeli  tambah nilai RM50, maka telefon kita mempunyai baki kredit RM50 juga,tiada cas tambahan (jika kita pakai simkad yang ada program rujukan, contoh TuneTalk, maka top up tetap masuk RM70).
OPV Reload Center ini seperti mesin e-Pay mini.(Pelbagai Guna)
Kitaran Bagaimana OPV Reload Center ini berfungsi

TONTON VIDEO INI UNTUK PENERANGAN YANG LEBIH JELAS

APA KELEBIHAN GUNA OPV RELOAD CENTER?
 1. Memudahkan sesiapa sahaja yang mendapatkan Top Up atau bayar bil, terutama di kawasan yang jauh dengan kedai Top Up.seperti dikawasan pedalaman.
 2. Memudahkan sesipa sahaja yang perlukan Top Up atau bayar bil  dikala memerlukan  walaupon tanpa talian internet.
 3. Mendapat "cash back money" jika beli top up atau bayar bill guna sistem ini.Juga Setiap pemeblian top up & Bayar bill ada Point Value.
 4. Jika anda melakukan bisnes mempromosi bisnes Tone Excel atau XOX, Bonus unilevel akan bertambah menjadi 8 Level
 5. Jika anda perkenal kepada saudara tau rakan-rakan lain guna sistem ini,anda menerima bonus hasil dari  Top Up & bayar bill ahli setiap bulan (Pasif Income).
 6. Jimat masa & wang dan tenaga kerana semuanya dihujung jari anda dengan guna SMS sahaja.tak perlu beratur & bayar parking.
 7. Boleh jual Top up kepada kawan terdekat & kepada semua  pengguna telco lain seperti Maxis, Celcom, Digi dan alain-lain.
 8. Boleh kembangkan perniagaan anda hingga keperingkat Antarabangsa.

Contoh Setiap pembelian Produk Top Up & Bayaran Bil ada PV (Point Value) yang bernilai.

INSENTIF  JIKA MENGGUNAKAN SISTEM INI
 • Bonus memperkenalkan sistem ini kepada rakan lain RM70
 • Bonus Unilevel keahlian sehingga 8 Level
 • Bonus Ulilevel maintenance ahli 8 level  (Pasif income)
 • Bonus CTO
 • Bonus Power Trader
UNTUK DAPATKAN MARKETING PLAN YANG JELAS - KLIK SINI
ATAU KLIK GAMBAR DI BAWAH.

KELEBIHAN LAIN SISTEM OPV Reload Center INI SELAIN TOP UP?
Di dalam sistem ini ia umpama Mobile Money. Selian top up semua jenis prepaid. Anda boleh gunakan wang dalam sistem ini untuk bayar bill Astro  dan bil telefon pospaid. Anda juga  boleh buat pembayaran bil  TNB, TELEKOM, SYABAS &UNIFI dengan hanya SMS sahaja ia amat mudah dan menjimatkan masa anda!

No comments: