Saturday, August 15, 2009

penapis air

Penapis A (Seramik Berkualiti Tinggi)
Liang yang kurang daripada 0.9 mikron, dapat menapis kelodak pejal yang tertinggal dalam air seperti pasir, lumpur, karat besi dan bakteria sehingga mencapai tahap penapisan 99.999% dan ke atas. Elemen perak dalam penapis akan membasmi kuman secara automatik. Oleh itu, air tidak perlu dididihkan dan boleh diminum terus tanpa ragu-ragu. Penapis B (Bacteriostatic Filter Media) Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bakteria. Penapis C (KDF + Resin + Activated Carbon Block) Activated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsur logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bacteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral. Penapis D (Silver Carbon Block) Memenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsur logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga. Penapis E (Bio-Micro Ball) Teknologi penukar tenaga memecahkan molekul air kepada kelompok air yang lebih kecil secara berkesan supaya dapat diserap dengan senang oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen, menjadikan air lebih sedap diminum. Penapis F (Nano Ceramic Ball + Bio-Micro Ball) Penstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang sesuai untuk susuk badan manusia disamping menambah kandungan oksigen dalam tubuh badan. Penyerapan yang baik menggalakkan metabolisme badan dan fungsi pembuangan toksin demi kesihatan, kecantikan dan awet muda.
Labels:

WELCOME
SELAMAT DATANG...TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI SINGGAH DAN MEMBACA TENTANG BIO-ENERGY LIFE WATER SYSTEM.BIO-ENERGY ADALAH SALAH SATU PENAPIS AIR YANG DAPAT MENGHASILKAN AIR YANG BERKUALITI DAN MENJAMIN KESIHATAN ANDA SEKELUARGA.BIO-ENERGY ADALAH BUKAN SYARIKAT 'DIRECT SELLING',TETAPI SYARIKAT YANG MENGELUARKAN PRODUK PENAPIS AIR SAHAJA.HARGA YANG MURAH,DENGAN KUALITI SETANDING DENGAN JENAMA LAIN,MEMANG BERBALOI-BALOI!!!HARGA : RM 888 (PROMOSI)DAPATKAN SEGERA!! SELAGI STOK MASIH ADAHOW TO ORDER ???
SEKIRANYA ANDA BERMINAT...UNTUK MEMILIKI ATAU MENJADI PENGEDAR BIO-ENERGYSILA HUBUNGI:013-9618009 (HAFIZ)017-8801854(WATI)019-6637052(FODLI)..019-9809486 (ADHA BERA PAHANG)

Blog Archive
2009 (5)
July (5)
7 Ciri ciri air sihat
Bio-Energy Technology Filtering System
Mengapa Anda Harus Memiliki BIO-ENERGY LIFE WATER ...
Kenapa Perlu Penapis Air?
Pengenalan

No comments: